Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bendtner får snart lämna Arsenal - nära Bundesliga

Sillybloggen

Nicklas Bendtner är på väg att äntligen få lämna Arsenal. Anfallaren hade en av få lyckade säsonger i Championship, tillsammans med Sebastian Larsson, men det var många år sedan nu. Efter det har han agerat inhoppare i Arsenal, när han ens varit med i truppen, men totalt blev det ändå 99 matcher och 22 mål.

De två senaste säsongerna har han varit utlånad. Först till Sunderland (28 matcher och åtta mål) och sedan en riktig flopp i Juventus (nio matcher utan mål).

Nu är han tillbaka i ett Arsenal som inte visar något vidare intresse av att behålla honom och det ser ut som att hittat en ny klubb.
Eintracht Frankfurt vill värva dansken för cirka 30 miljoner kronor och enligt the Mirror är övergången nära att bli klar.

Kul för Bendtner vars fotbollsliv knappast levt gott på sistone. I landslaget, där han ändå levererat relativt pålitligt genom åren, är han avstängd efter en rattfylla tidigare i år.

Annons
Publicerad 2013-07-04 16:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto