Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Moyes om Baines och Fellaini: "Kan inte lova något"

Sillybloggen

Everton har bett David Moyes att inte bjuda på Marouane Fellaini eller Leighton Baines. Men Manchester United-managern lovar ingenting.
– Nej, så fungerar det inte, säger han.

När det stod klart att Moyes skulle ersätta Alex Ferguson efter dennes pensionering i våras började uppgifter om köp från Everton genast sippra ut. Under sin tid där hann ju den engelske managern skaffa sig flera favoriter och sedan flytten till Old Trafford har han värvat över flera medarbetare till United.

Men någon spelare har ännu inte gjort flytten – och så hoppas Evertons ordförande Bill Kenwright att det ska förbli. För några veckor sedan, när Leighton Baines och Marouane Fellaini som har en utköpsklausul på 240 miljoner kronor, ryktades vara på gång till United satte han ned foten. Kenwright vädjade till David Moyes att inte lägga bud på duon.

Annons

Men vid en presskonferens på fredagen hintade Moyes att han inte tänker lova någonting. Det finns ingen ”gentlemen’s agreement”, hävdar han.
– Nej, så har inte jag uppfattat det i alla fall. Men däremot är det klart att jag är tacksam för allt som Bill gjort för mig genom åren. Han har uppträtt helt fantastiskt.

Publicerad 2013-07-05 19:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto