POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Malagastjärnan på väg att flytta hem

Efter 103 matcher i Malagatröjan är Martin Demichelis färdig på den spanska solkusten. Han kom till klubben från Bayern München men hans kontrakt som gick ut den första juli kommer inte att förlängas och 32-åringen letar nu ny klubb. Det ser ut att bli River Plate.

Malagas nya tränare Berndt Schuster berättar att man ville behålla mittbacken.
– Vårt bud fick ett svar. Vi ville ha kvar honom eftersom han är en respekterad och viktig del av laget men det ser ut som att vi har olika tankar om det och det måste vi acceptera. Nu måste vi hitta en ersättare.

Publicerad 2013-07-07 kl 18:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå