Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real går ”all in” på Bale

Isco är klar och Illaramendi är på väg in – men Real Madrids president Florentino Perez är inte nöjd. Han vill göra en supervärvning, och när Barcelona lade vantarna på Neymar så tänker han nu satsa allt för att försöka värva Gareth Bale från Tottenham, skriver Marca.
Detta trots att Tottenham varit tydliga med att man inte vill sälja, och att ett köp av Bale, OM det nu skulle bli av, skulle bli ohemult dyrt. Detta är sannolikt inte det sista vi har hört om den här historien.

Publicerad 2013-07-07 kl 12:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons