POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Släpptes av Barcelona – nu kan Abidal hamna i Monaco

Efter ett känslosamt farväl till Barcelona där hanb esegrat cancer och genomgått en levertransplantation letar nu Eric Abidal ny klubb. Enligt franska RTL så kan 34-åringen göra som bland andra Radamel Falcao och Jeremy Toulalan gjort tidigare under sommaren, nämligen skriva på för Monaco. Enligt RTL kan Abidal presenteras redan i morgon måndag. Skulle det bli Monaco för Abidal så innebär det en återkomst till laget som han gjorde sin ligadebut för som 21-åring.

Publicerad 2013-07-07 kl 14:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå