Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Roma snuvar Tottenham på Jedvaj

Tottenham har länge varit intresserade av de kroatiska Dinamo Zagreb-spelarna Tin Jedvaj och Alen Halilovic. Men nu verkar det som att affären, som inkluderade båda spelarna och ryktades ligga på 15 miljoner pund, har stoppats. Enligt offthepost.info ska Halilovics krav ha varit för stora.

Trots det träffades Tottenham och Dinamo Zagreb under gårdagen för att diskutera en övergång av Jedvaj. Men enligt Sky Italia blev det ingen affär. Istället uppges det att Zagrebs president sitter i möten med Roma för att avsluta affären.

 

Publicerad 2013-07-10 kl 14:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons