Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal fortsätter jakten på ny förstemålvakt

Det har länge ryktats om att QPRs Julio Cesar är Arsenals nästa förstemålvakt. Men efter att den brasilianske målvakten valt att avvakta med sitt beslut så har Arsenal börjat titta på andra alternativ. Och nu verkar det som att de har hittat rätt.

Enligt den holländska sajten Ad.nl ska Wenger vara intresserad av Krul som ny förstemålvakt i Arsenal. Klubben ska enligt uppgift vara redo att betala 6 miljoner pund för den holländske målvakten och tänker erbjuda honom ett femårskontrakt.

Publicerad 2013-07-11 kl 14:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons