Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Cristiano Ronaldo i möte med Monacos president

Ska ett anfall med Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani ställas mot ett med Falcao och Cristiano Ronaldo? Samtidigt som PSG jagar Cavani kan alltså Monaco komma att försöka sig på en otrolig prestigevärvning.

Cristiano Ronaldo dök nämligen upp på ett event som ambassadör för Jacob & co. Där ska han och hans agent, Jorge Mendes, träffat på Monacos stenrike ägare, Dimitri Rybolovley. Denne ska nu vara fast besluten för att försöka värva portugisen, troligtvis till nästa säsong, då Cristiano bara har ett år kvar på kontraktet. Stjärnan vill själv inte avfärda ryktet helt.

– Jag säger inte att jag aldrig kommer att spela i Monaco, men just nu är jag lycklig i Madrid, säger Cristiano till fransk media.

Publicerad 2013-07-12 kl 08:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons