Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mourinho om Rooney: "En spelare jag gillar väldigt mycket"

Wayne Rooneys framtid i Manchester United är fortsatt högst osäker. Igår lämnade anfallaren Uniteds Asienturné och idag kom nästa indicium som tyder på en flytt för anfallsstjärnan; José Mourinho flörtar med Rooney.
– Det är en klurig fråga eftersom jag inte får prata om spelare i andra lag. Men ni känner mig och det är inte min stil att prata som en hycklare och jag säger alltid vad jag tycker, säger han enligt Daily Mirror.
– Det är en spelare jag gillar, men jag kan inte säga mer än så. Han är en snabb och rak spelare och jag gillar det. Men han är en Manchester United-spelare.
Idag har dock Manchester Uniteds nye tränare, David Moyes än en gång understrukit att Rooney inte är till salu – trots hans transferbegäran.

Publicerad 2013-07-12 kl 20:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons