POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

West Bromwich intensifierar intresset för Toivonen

Efter att Ola Toivonen tackat nej till Norwich har West Bromwich intensifierat sitt intresse för Ola Toivonen, skriver The Birmingham Mail. Men de skriver också att relationerna mellan PSV och Toivonen, som tidigare varit frostiga, nu har luckrats upp. Trots det väntar West Bromwich på det rätta tillfället att köpa Toivonen för ett rabatterat pris då hans kontrakt går ut om ett år och för att PSV ska få ett rimligt pris för honom så bör de sälja honom i sommar.

Publicerad 2013-07-13 kl 11:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå