Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

The Guardian: Arsenal höjer budet på Suarez

Den tänkta affären med Gonzalo Higuain har dragit ut på tiden och anfallaren är nu tillbaka och tränar i Spanien – då höjer Arsenal istället budet på Luis Suarez, till 350 miljoner kronor. Det skriver ansedda brittiska tidningen The Guardian nu ikväll.

Samtidigt som Arsenal gärna vill knyta till sig anfallaren får man fortsatt konkurrens från Chelsea och Manchester City. Men nu ska alltså Arsenal ha höjt sitt bud från ursprungliga 300 till 350 miljoner kronor. Liverpool å sin sida, nöjer sig inte med bud på under 400 miljoner.

Suarez framtid har varit under lupp ända sedan han öppet gick ut med att han ville lämna klubben och nu fortsätter ryktena kring den uruguayanska anfallaren. Suarez själv har vid ett flertal tillfällen gjort uttalanden i riktning mot att lämna klubben. Att få spela regelbunden Champions League-fotboll ska vara ett av huvudskälen och det verkar allt mer troligt att han hamnar hos en Premier League-konkurrent till nästa säsong.

Arsenal och Arséne Wenger har flera gånger tidigare sagt att man nu har en ekonomi till att konkurrera med de rikaste klubbarna vad gäller nyförvärv och nu spänner man onekligen musklerna för att knyta till sig Suarez.

Enligt tidningen så är man, trots att affären med Higuain dragit ut på tiden, fortfarande överens – och man är fortfarande med i kampen om Wayne Rooney.

– Alla tre är realistiska värvningar, kommenterar managern.

Publicerad 2013-07-14 kl 23:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons