POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Spanska tidningar: City ligger bäst till - Pellegrini vill ha Zlatan

Edinson Cavanis ankomst kan öppna för en flytt för Zlatan Ibrahimovic. Nu uppger Barcelonabaserade tidningen Sport att Manchester City ligger bäst till för att värva svensken.

Även Diario Sport publicerar uppgifterna och bägge sajterna skriver att det finns flera faktorer som skulle kunna göra att den svenske 31-åringen hamnar i Premier League. Dels ska nye managern Manuel Pellegrini, då i Real Madrid, ha blivit imponerad av Zlatan när han tillhörde Barcelona och dels ska samme Pellegrini vara på jakt efter en stjärnanfallare i sommar.

Carlos Tevez har ju flyttat till Juventus, samtidigt som Edin Dzekos framtid ter sig som allt mer osäker. Även Real Madrid och Napoli har ju nämnts som tänkbara klubbval för Zlatan Ibrahimovic, men får man tro de spanska medierna lutar nu allt mer åt England.

Publicerad 2013-07-15 kl 23:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå