Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Crouch stannar i Stoke

Stoke Citys 32-årige anfallare Peter Crouch dementerar att han skulle vara på väg bort från klubben. Crouch, som 2011 kom till Stoke från Tottenham, har deklarerat att han stannar:

– Jag mår bra här. Jag har flyttat en del gånger under min karriär och haft många olika klubbar, så det spekuleras alltid kring mig. Men så länge jag känner att tränaren är nöjd med mig och jag är nöjd så är det ingenting som behöver hända. Jag är mer än nöjd här, säger han till Givemesport.com.

Publicerad 2013-07-16 kl 13:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons