POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Två kandidater till att bli Barcelona-tränare

Luis Enrique och Gerardo Martino verkar stå först i kön till att bli huvudtränare i Barcelona till hösten enligt spanska TV3. Enrique är för närvarande tränare i Celta Vigo men som spelare gjorde han 109 mål på 300 matcher i Barcelona-tröjan. Enrique var rubrikernas man säsongen 2011-2012 då han gick från att vara tränare i Barcelona B till att vara huvudtränare i Roma – men som slutade i en fiaskoartad sorti.
Martino å andra sidan har varit tränare för Newell’s Old Boys (Messis moderklubb) samt Paraguays landslag och ryktas vara på god fot med Barcelonas storstjärna Lionel Messi. Enligt flera medier åker Barcas sportchef till Argentina på måndag för att träffa Martino.

Även Marcelo Bielsa, Michael Laudrup och Ernesto Valverde sägs vara intressanta för Barcelona.

Publicerad 2013-07-21 kl 10:06

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå