Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hiddink falskt alarm - Martino nära Barca

Lionel Messi har redan sagt att han vill se Gerardo Martino som ny tränare i Barcelona. Nu verkar stjärnan få som han vill. Både spanska och Mundo Deportivo och Marca skriver nu ikväll att saken är biff; det blir “Tata” som tar över.

Barcelona som ju är på jakt efter ny tränare efter att Tito Vilanova tvingats kasta in handduken efter det negativa sjukdomsbeskedet. Under eftermiddagen kom uppgifter om att Guus Hiddink skulle vara mannen för jobbet. Holländaren som sa upp sig precis efter att ha förlängt kontraktet med Anzji, två matcher in i säsongen uppgavs flytta till Spanien och Barcelona. Men det ser nu ut att vara falskt alarm.

De spanska tidningarna skriver nu att det blir Martino som tar över och att argentinaren har skrivit på ett avtal som löper över tre år.

Publicerad 2013-07-22 kl 20:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons