Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Soldados ersättare: John Guidetti

Valencia kan bli av med målkungen Roberto Soldado. Då kan John Guidett ersätta.
Brittiska Daily Mail skriver under tisdagskvällen att Tottenham lagt ett andra bud, drygt 220 miljoner på Soldado men att budet nobbades. Tränaren Andre Villas Boas hävdar dock att man fortfarande är med i matchen om spanjoren, men att han inte är det enda alternativet. Lisandro Lopez och Bafetimbi Gomis uppges även de vara aktuella för en flytt till London.
– För tillfället är Soldado bara en spelare vi är intresserade av, sa Villas Boas, enligt Daily Mail.
Även Liverpool uppges vara med i matchen om anfallarens signatur och enligt tidningen räknar man med att Soldado försvinner och att ersättaren kan stavas John Guidetti. Daily Mail skriver dock också att Valencia får konkurrens om Guidetti från både Swansea och Sunderland.

Publicerad 2013-07-24 kl 00:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons