Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Matri poppis i Liverpool

Sky Italia skriver i dag att Juventus anfallare Alessandro Matri jagas av Everton. Juventus ska ha presenterat sina krav för att sälja spelaren och Everton ser just nu över kraven. Senaste dagarna har dock Matri jagats av Evertons ärkerival, stadsfienden Liverpool FC.

Matri har stundom gjort stor succé i Juventus men hade under säsongen svårt att ta en ordinarie plats i startelvan. Nu har dessutom Carlos Tevez och Fernando Llorente köpts av klubben så en flytt för Matri i sommar är trolig. Anfallaren har dock kontrakt med Juventus till 2017.

Publicerad 2013-07-25 kl 09:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons