Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Napoli vill värva från PSG

I går gjorde Napoli klart med både Gonzalo Higuain och Pepe Reina. Och nu ställer klubben in siktet på PSG:s Marco Verratti. Den 20-årige italienaren, som var med och bidrog till förra årets ligatitel, har fyra år kvar på sitt kontrakt med PSG. Men enligt spelarens agent har det kommit in ett “oerhört stort” bud från Napoli, vilket även ska ha fått PSG att förbättra spelarens kontrakt.

– Marco kommer att stanna i PSG eftersom han har ett fyraårskontrakt. Men det finns alternativ där ute. Marco vill få den uppskattning som en bra spelare som han förtjänar, säger agenten Donato Di Campli till Gazzetta dello Sport.

 

Publicerad 2013-07-25 kl 16:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons