Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sevilla-talang nära Real - Khedira kan offras

Real Madrid är intresserad av Sevillas Geoffrey Kondogbia och nu verkar det som att en affär är nära förestående.

Spanska Sport skriver att parterna ser ut att komma överens om en övergångssumma på cirka 150 miljoner kronor för mittfältaren. Tidningen skriver också att det mycket väl kan bli så att 20-åringe lånas tillbaka till Sevilla direkt, under nästkommande säsong.

I samma veva verkar det också som att Sami Khedira lämnar klubben. Chelsea och Monaco är två klubbar som sägs vara intresserade av tyskens tjänster. Samma tidning skriver att mittfältaren kan säljas för ungefär 180 miljoner.

Publicerad 2013-07-27 kl 12:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons