Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fabregas i samtal med Martino

Cesc Fabregas ska träffa Barcelonas tränare Gerardo Martino för att diskutera sin framtid i klubben. Enligt goal.com ska de träffas inom 48 timmar. Mittfältaren uppges vilja få klarhet i vilken roll han kommer ha inom klubben innan han offentliggör sina intentioner.

Manchester United, som jagar 26-åringen, uppges ha erbjudit den spanska storklubben 41 miljoner euro. Men Barcelonas vice-president Josep Maria Bartomeu har klargjort att de inte tänker sälja mittfältaren:

– Oavsett vilket bud United lägger, hur stort det än är, så kommer vi säga nej. Cesc Fabregas kommer fortsätta vara en Barcelonaspelare.

Publicerad 2013-07-28 kl 23:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons