Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rekordbudet nobbades - Bale rasande

Sillybloggen

Tottenham har nobbat ett bud på 860 miljoner kronor från Real Madrid på Gareth Bale. Det har fått Walesaren att gå i taket.
– Jag vill inte kommentera något av det, säger tränaren Villas Boas till brittiska The Guardian.

Att Real Madrid vill ha Gareth Bale är ingen hemlighet. Att det dessutom rör sig om stora summor för att eventuellt lämna Tottenham är också uppenbart.
Idag skriver trovärdiga The Guardian att Tottenham ska ha nobbat ett bud från spanjorerna på närmare 860 miljoner kronor, det vill säga världsrekord (Nuvarande rekordet är knappt 800 miljoner kronor som Cristiano Ronaldo uppges ha kostat).
Klubbens ordförande, Daniel Levy uppges, ha tackat nej till budet, vilket i sin tur gjort 24-åringen rasande på klubben för att de blockerar möjligheten som bara kommer “en gång i livet”.
Bale har missat stora delar av försäsongen på grund av en muskelskada och i gårdagens vinst mot South China, med 6-0, fanns han inte med. Tottenham-tränaren Andre Villas Boas var den som fick svara på frågor om Real, men han var väldigt fåordig.

Annons
– Jag vill inte kommentera något av det, säger han enligt The Guardian.
Publicerad 2013-07-28 09:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto