Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gareth Bale sätter press på Tottenham

Cirkusen kring Gareth Bales vara eller icke vara i Tottenham fortsätter. Nu sätter mittfältaren press på klubben; under veckan ska Bales representanter träffa klubbens ordförande Daniel Levy för att övertyga honom om Bales önskan om att få flytta till Real Madrid, det skriver brittiska The Guardian.

Tottenham har tidigare under veckan rapporterats förkasta den spanska storklubbens rekordbud och enligt tidningen fortsätter klubben att sätta sig på tvären kring en försäljning.

Real Madrid å sin sida, fortsätter att vara övertygade om att lyckas få affären i hamn och uppgifter har kommit om att man även är beredd att erbjuda en spelare inkluderad i dealen. Angel Di Maria och Fabio Coentrao är två spelare som nämnts.

Publicerad 2013-07-30 kl 14:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons