Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Man United ger upp - Fabregas stannar i Barca

Manchester United vill ha Cesc Fabregas – men den spanske landslagsmittfältaren ser ut att stanna i Barcelona. Manchester United har lagt två bud som har nobbats och nu uppger The Guardian att den engelska klubben har gett upp.

– Manchester United är intresserade av spelaren, men samtidigt är det sant att de förstår att vi inte vill sälja honom. De förstår läget, vi säljer inte, säger Barcelonas sportchef Andoni Zubizarreta till Sport.

– Cesc har kontrakt. Vi räknar med honom. Dagen då vi presenterade Tito (Vilanova, den förre tränaren) och även nu med Tata (nya tränaren Gerardo Martino) att Fabregas är en fantastisk spelare som skapar chanser och som gör mål. Vi är väldigt nöjda med honom.

I söndags uttalade sig Arsene Wenger om vad han tror om Cesc Fabregas till Manchester United. Arsenals tränare har en bra kontakt med sin förre spelare och hans agent Darren Dein.

– Vad jag vet kommer Fabregas att stanna i Barcelona i minst ett år till. Det är den informationen som jag har fått.

Publicerad 2013-08-05 kl 08:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons