Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Man United ger upp - Fabregas stannar i Barca

Sillybloggen

Manchester United vill ha Cesc Fabregas – men den spanske landslagsmittfältaren ser ut att stanna i Barcelona. Manchester United har lagt två bud som har nobbats och nu uppger The Guardian att den engelska klubben har gett upp.

– Manchester United är intresserade av spelaren, men samtidigt är det sant att de förstår att vi inte vill sälja honom. De förstår läget, vi säljer inte, säger Barcelonas sportchef Andoni Zubizarreta till Sport.

– Cesc har kontrakt. Vi räknar med honom. Dagen då vi presenterade Tito (Vilanova, den förre tränaren) och även nu med Tata (nya tränaren Gerardo Martino) att Fabregas är en fantastisk spelare som skapar chanser och som gör mål. Vi är väldigt nöjda med honom.

I söndags uttalade sig Arsene Wenger om vad han tror om Cesc Fabregas till Manchester United. Arsenals tränare har en bra kontakt med sin förre spelare och hans agent Darren Dein.

Annons

– Vad jag vet kommer Fabregas att stanna i Barcelona i minst ett år till. Det är den informationen som jag har fått.

Publicerad 2013-08-05 08:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto