Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Suarez kan lämna Liverpool - med hjälp av jurister

Sillybloggen

Luis Suarez vill verkligen lämna Liverpool. Nu hotar den skandalomsusade anfallaren med att ta hjälp av jurister för att komma loss från klubben. Suarez anser att Liverpool måste anpassa sig till den klausul i hans kontrakt som ger honom rätt att lämna Anfield om en Champions League-klubb lägger ett bud på över 40 miljoner pund. Precis det Arsenal redan har gjort, alltså.

Daily Mail skriver att anfallarens rådgivare kommer försöka få deras tolkning av klausulen godkänd av Premier League. Och skulle det inte fungera planerar Suarez att låta sitt juridiska team bevisa att Liverpool strider mot avtalet och klausulen.

Liverpools tränare Brendan Rodgers har tidigare kritiserat Arsenal för att ha lagt ett bud på 40 miljoner pund (utköpsklausulen) plus ett pund extra.

– Jag måste erkänna att jag blev överraskad över deras bud på 40 miljoner plus ett pund… Jag har alltid associerat Arsenal som en klubb med klass, sa han då enligt Daily Mirror.

 

Annons
Publicerad 2013-08-06 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto