Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fabregas dödar United-rykten

Cesc Fabregas har under hela sommaren ryktats vara på väg till Manchester United. Klubben har budat på spelaren två gånger men blivit nekade. Barcelonas sportchef Andoni Zubizarreta sa tidigare denna månad att United inte längre är på jakt efter mittfältaren. Och nu tar Fabregas själv till orda och dödar ryktet:

– Det har alltid varit min dröm att få spela för FC Barcelona och det har inte förändrats. Jag är väldigt nöjd med livet i klubben och jag har inte ens tänkt på att lämna Barca, säger 26-åringen på en presskonferens och fortsätter:

– Jag tvivlar inte på att min framtid är här. Det kostade mig mycket att återvända till Barcelona och allt jag vill nu är att bli framgångsrik här.

Fabregas kom till Barcelona från Arsenal 2011. Han kontrakt sträcker sig till juni 2016.

 

Publicerad 2013-08-08 kl 14:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons