Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Perez: Bales prislapp är för hög

Gareth Bales har varit på Real Madrids radar under flera säsonger men under sommaren har cirkusen kring walesaren varit extrem. Tottenham har satt en 100 miljoner euro-prislapp på spelaren – något som är alldeles för mycket tycker Real Madrids president Florentino Perez.

– Nu vill jag inte prata om namn i respekt för spelaren i fråga (Bale) och då vill jag inte prata om pengar heller. Men 100 miljoner euro tycker jag låter som för mycket pengar, säger Perez med ett leende.

 

Publicerad 2013-08-08 kl 17:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons