Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Eriksen intresserad av att lämna Ajax för Tottenham

Christian Eriksen har varit föremål för transferspekulationer lääääänge. Än så länge är den 21-årige dansken kvar i Ajax men det kan fortfarande bli ändring på det innan transferfönstret stänger. I en intervju med danska BT flörtar han med Tottenham.
– Tottenham är en fantastisk klubb. Jag har hört från (före detta lagkamraten) Vertonghen att det är en bra klubb vilket är intressant. Men det har inte varit någon kontakt klubbarna emellan. Jag vet inte om jag kommer att lämna Ajax. Om två veckor vet vi, säger Eriksen.

Publicerad 2013-08-13 kl 21:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons