Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

”Gourcuff kan gå ner i lön för att spela i Arsenal”

Yoan Gourcuffskarriär har inte fått den utveckling som många trodde att den skulle få när han slog igenom i Bordeaux. Nu tillhör han Lyon där presidenten Nean Michel Aulas nu verkar vara rätt sugen på att bli av med mittfältaren som lyfter en hög lön. Gourcuff har vid flera tidigare tillfällen kopplats ihop med Arsenal och nu flörtar Aulas med Londonklubben för att försöka få till en utlåning som skulle göra att Lyon slipper betala Gourcuffs lön.
– Allt jag vet är, om jag förstår det rätt, är att han var redo att gå ner i lön för att gå till Arsenal, men det är inte samma sak sade Aulas på frågan om de kan tänka sig att låna ut Gourcuff till en fransk klubb och bara betala en del av hans lön.

Publicerad 2013-08-13 kl 19:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons