Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Cissokho överens med PL-klubb

Valencia ser ut att tappa ännu en profil. Enligt The Guardian ska vänsterbacken Aly Cissokho vara överens med Liverpool om att gå på lån. Liverpool och Valencia ska även vara överens om en affär, vilken förväntas presenteras officiellt under nästa vecka.

25-åringen, som tidigare spelat för Lyon, var från början Liverpools tredjeval, men blev aktuell efter att Liverpool varken kommit överens med Benfica om Lorenzo Melgarejo eller med Granada om Guillherme Siqueira.

Publicerad 2013-08-16 kl 20:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons