Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Moyes tror fortfarande på Fellainivärvning

Ingen Thiago Alcantara och ingen Cesc Fabregas – men det finns fortfarande tid för David Moyes att förstärka det centrala mittfältet i Manchester United. Och får i tro Daily Mail så har den före detta Evertonmanagern gott hopp om att kunna värva Marouane Fellaini från just Everton. Tidsfristen för Fellainis utköpsklausul har gått ut så Everton måste inte acceptera några bud, men Roberto Martinez har erkänt att kommer det ett tillräckligt välsockrat bud så blir man tvungen att sätta sig ner och fundera om en försäljning kan bli aktuell.

Publicerad 2013-08-17 kl 12:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons