Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal lägger bud på Newcastles Cabaye

Förrförra säsongen var Yohan Cabaye med och lyfte Newcastle til len femteplats. Förra säsongen drogs han med en del skador samtidigt som Newcastle inte lyckades upprepa sin ligaplacering. men nu kanske Cabaye återigen får vara med och slåss om placeringarna kring femteplatsen i Premier League. Enligt Sky Sports har Arsenal nu lagt ett bud på den 23-faldige franske landslagsmannen.
Uppgifterna kommer i kölvattnet av rapporter om Arsenalintresse för Swanseas Michu och pressen är hård på Arsenalledningen att förstärka truppen innan transferfönstret stänger. Enligt Guardian har emellertid det första budet värt drygt 100 miljoner kronor nobbats

Publicerad 2013-08-19 kl 15:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons