Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Everton irriterat på United - skambud på Fellaini och Baines

Om man får tro Liverpool Echo så verkar David Moyes ha hittat ett sätt att ignorera de eventuella känslor han har för Everton och den klubbledning han jobbade med i över ett decennium. Enligt Liverpooltidningen är ilskan gentemot Manchester United stor i Evertonlägret efter att Moyes nya klubb lagt vad Everton anser vara ett skambud på Marouane Fellaini och Leighton Baines. Liverpool Echo uppger att ett sammanlagt bud på cirka 280 miljoner kronor där 160 miljoner var vikta åt Fellaini och resterande 120 till Baines. Detta kan jämföras med Fellainis nyss utgångna, tidsbestämda, utköpsklausul som uppgick till nästan 240 miljoner kronor.

Hos Everton ser man det som ett försök att skapa en spricka mellan klubben och spelarduon för att få dem att vilja lämna klubben för United som nu visat konkret intresse. Budet, behöver det väl knappt tilläggas, nobbades omedelbart.

Publicerad 2013-08-19 kl 09:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons