Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Även Lamela på gång till Spurs - Bale på väg bort?

Först Willian? Och sedan Lamela? Tottenham bygger nytt på kanterna? Vi vet inte om något stämmer än men enligt italiensk media har Romas sportchef Walter Sabatini flugit till London för att diskutera en affär kring Erik Lamela med Tottenham. Det skrivs djupa twittersuckar av Romas fans som redan sett Pablo Osvaldo och Marquinhos lämna klubben under sommaren. Som vi berättat tidigare i bloggen så har engelsk media även uppgett att Willian bestämt sig att lämna Anzji för Tottenham i en affär som uppskattas kosta Londonklubben 350 miljoner kronor. Om Spurs värvar in spelare som Lamela och Willian lär det även betyda att Gareth Bale är på väg bort till Real Madrid.

Publicerad 2013-08-20 kl 12:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons