Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya smällen för Arsenal - två spelare på väg bort

Sillybloggen

Arsenalmålvakten Lukasz Fabianski har förkastat ett nytt kontratsförslag från klubben. 28-åringens kontrakt går ut i sommar och han verkar nu ha bestämt sig för att lämna – det påstår Sky Sports.

Fabianski har fått finna sig i att sitta på bänken till förmån för Wojciech Szczesny och känner nu att det är dags att röra på sig. Han har bara spelat fyra matcher den här säsongen – två i ligacupen och två i FA-cupen.
– Jag vill vara nummer ett i klubben och i Polen. Jag har lärt mig mycket i London under bra och utmanade perioder. Med största respekt till klubben, jag kommer inte skriva på ett nytt kontrakt och jag ser fram emot en ny utamning, sa Fabianski till Daily Star.

Arsene Wenger har också bekräftat att högerbacken Bacary Sagna kan komma att lämna klubben.
– Han vill hålla alla alternativ öppna och han är i slutet av sitt kontrakt här. Nästa kontrakt är viktigt för honom, han är 31 år och jag förstår situationen, säger Wenger som dock hoppas få behålla backen:

Annons
– Jag gillar inte det här för jag vill skriva nytt kontrakt med honom, men jag måste accpetera. Det är hans frihet och beslutet tillhör honom.
Publicerad 2014-02-10 08:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto