Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Keita återvänder till Spanien - vill bli lycklig igen

Sillybloggen

I en intervju med tidningen Levante har Keita förklarat sitt val att skriva på för Valencia och återvända till Spanien efter en kort tid i Kina.

– Jag gick till Kina från Barça, där vi spelade på den högsta nivån och vann allt. Det var en dramatisk förändring och jag behövde återvända till Europa för att må bra. Jag har kommit till Valencia för att fortsätta spela på den högsta nivån. När jag kom till Kina tänkte jag “Wow, jag hade fel” och det är därför jag har återvänt. Jag gav upp ett år, som jag hade kvar på kontraktet, som kunnat generera i en hel del pengar för behovet att åter vara lycklig igen, säger Keita.

Keita avslöjade även i intervjun att han hade erbjudande från Real Madrid när han valde att lämna Sevilla för Barcelona 2008.

Annons

– Jag hade erbjudande från Real Madrid men jag föredrog Barça. En dag när jag var i Almería ringde jag min agent och sa “vi går till Barcelona” han frågade varför och jag svarade “Jag vet inte men vi går dit” och det var rätt beslut.

Publicerad 2014-02-13 13:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto