Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Atleticostjärnan till Man Utd

Ingen har väl missat att Manchester United inte riktigt gått så bra som förväntat under säsongen. Klubben valde att värva Chelseas bänkade stjärna Juan Mata under Silly Season, men David Moyes ska inte vara nöjd där.

Enligt Metro planerar Manchester United att lägga ett bud på Atletico Madrids mittfältare Ardan Turan. United ska vara beredda att lägga ut 212 miljoner kronor för den turkiske landslagsmannen, och Turans agent, Ahmet Bulut, bekräftar att det finns intresse.

– Vi har tagit emot ett bud från en engelsk klubb. Vi får se vad som händer. Det finns två sidor av varje övergång, spelaren och klubben. Det är upp till båda att komma överens, säger Bulut till Metro.

Publicerad 2014-03-07 kl 06:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons