Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Här är mittbackarna som United jagar - sneglar på PSG och Roma

Manchester United vill förstärka på mittbackspositionen. Enligt Daily Mail, jagar klubben just nu två spelare. Tidigare har bland annat Davide Astori pekats ut som ett möjligt mål för klubben men nu ska blickarna har riktats till en annan spelare i Serie A. Det är Romas Mehdi Benatia som påstås ha väckt David Moyes och Uniteds intresse. Även Paris Saint-Germains brasseback Alex, tidigare i Chelsea, pekas ut som ett intressant mål för klubben.

Publicerad 2014-03-11 kl 18:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons