Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här är PSG:s (dyra) önskelista inför nästa säsong

Sillybloggen

PSG förbereder en utrensning inför nästa säsong. Enligt goal.com kommer Jeremy Menez, Ezequiel Lavezzi och Javier Pastore på väg bort. Även Alex har ryktats till bland annat Milan.

Lägg därtill att det är oklart huruvida Edinson Cavanis framtid i klubben ser ut.

Och här är då franska storklubbens önskelista:

David Luiz, Chelsea, Mehdi Benatia, Roma, och Eliaquim Mangala, Porta, finns på önskelistan över mittbackar. Tanken är i sådant fall att någon av dem ska spela bredvid Thiago Silva.

Enligt samma sajt är en drömvärvning Dani Alves, Barcelona. Annars finns Newcastles Matheiu Debuchy som ett billigare alternativ. Greory van der Weil har annars gjort det väldigt bra på högerbackspositionen under säsongen, men enligt rykten vill man trots det förstärka högerbackspositionen.

På mittfältet är Paul Pogba, Juventus, det stora namnet. Han nämns som PSG:s drömvärvning nummer 1. PSG:s president Nasser Al-Khelaifi ska enligt uppgift haft informella möten med Juventus Andra Agnelli för att diskutera en potentiell transfer.

Annons

Ett gott tecken för PSG är att Pogba har en viss Mino Raiola som agent. Raiola har spelare som Zlatan Ibrahimovic, Maxwell och Blaise Matuidi i klubben. Dock kommer inte Juventus släppa Pogba för mindre än 530 miljoner kronor.

Om Pogba-affären skulle gå i stöpet sägs Maralem Pjanic vara klubbens plan B. Bosniern förhandlar om ett nytt kontrakt med Roma, men det ska hur som helst inte utesluta att han kan komma att lämna klubben i sommar.

Om Lavezzi skulle lämna klubben ser PSG Eden Hazard som ersättaren. Ett mer långsökt rykte är att Barcelonas Pedro skulle vara med på PSG:s (dyra) önskelista.

Publicerad 2014-03-12 14:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto