Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea och Arsenal diskuterar med stjärnanfallaren

Mario Mandzukic har kopplats ihop med en flytt från Bayern München sedan det stod klart att Robert Lewandowski anländer inför nästa säsong.

Nu skriver Sky Sports journalist Gianluca Di Marzio att Mandzukics agent har haft möten med både Arsenal och Chelsea. De engelska klubbarna ska vara mycket intresserade av en affär och enligt Di Marzio ska de och Real Madrid ligga längst fram i racet om anfallarens underskrift. Även Manchester United nämns som ett alternativ, då det ryktas om att David Moyes kommer att få en massiv summa pengar att värva för i sommar. Enligt Daily Star kommer Moyes att få 1,58 miljarder kronor till sitt förfogande.

Publicerad 2014-03-20 kl 23:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons