Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Succé i Everton - nu vill Spurs ha Lukaku

Lånet av Romelu Lukaku från Chelsea har gett Everton ett hot framför mål de saknat länge – men utsikterna att han även nästa säsong kommer att representera Liverpoolklubben ser i dagsläget inget vidare ut.

Nästa säsong finns såklart möjligheten att Jose Mourinho känner att Lukaku är värd att satsa på i ett Chelsea som trots att de toppar Premier League inte har haft den där riktiga toppmålskytten i anfallet som exempelvis Liverpools Luis Suarez eller Citys Sergio Agüero.

Sillybloggen förutspår att Lukaku kan bli föremål för en hel del spekulationer under sommarens transferfönster, särskilt om han gör ett bra VM för Belgien.

Och, kopplingarna till andra klubbar har såklart redan börjat. Det senaste ryktet lanserar The Telegraph som rapporterar att Lukaku hamnat överst på Totenhams lista över tänkbara anfallsförstärkningar. Tidningen värderar Lukaku till 25 miljoner pund, en summa som exempelvis Everton skulle få mycket svårt att matcha – precis som det faktum att Spurs kan tänka sig att höja Lukakus lön på 40 000 pund, drygt 400 000 kronor i veckan.

Enda öppningen för Everton när det gäller att knyta till sig Lukaku permanent är antagligen om Chelsea skulle göra verklighet av ryktena som säger att de är intresserade av Evertons framtidslöfte Ross Barkley som pekas ut som en framtida storspelare för det engelska landslaget – och då skulle Lukaku kunna ingå i en bytesaffär.

Publicerad 2014-03-25 kl 08:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons