Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Balotelli kan flytta till Brasilien

Det har spekulerats på många håll i media om att Mario Balotelli ska lämna Milan i sommar. Anfallaren påstås vara besviken på klubbens kräftgång i ligan och det faktum att det inte ser ut att bli något Champions League-spel nästa säsong.

Nu kan dock en flytt bli aktuell som inte heller skulle ge något spel i Champions League. Enligt brasilianska Globoesporte är Flamango genuint intresserade av att försöka värva Balotelli och man ska ta hjälp av såväl adidas som ett matföretag för att finansiera övergången.

Publicerad 2014-03-27 kl 08:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons