Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barcelona får 120 miljoner euro att spendera i sommar

Barcelonas president Josep Bartomeu säger att klubben kan få stora summor att investera i sommar. Han hänvisar till klubbens EBITDA (ett mått på rörelseresultatet före räntor, skatter, nedskrivningar och avskrivningar).
– Varje år har vi ett EBITDA på 120 miljoner euro. Vi brukar normalt lägga hälften av det på transfers och andra hälften på att reducera våra skulder, men nu kan det bli ett år där vi lägger hela summan på övergångar, säger han till El Periodico.

120 miljoner motsvarar ungefär 1,1 miljarder kronor.

Publicerad 2014-03-28 kl 08:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons