POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Inter nära lån av Torres

Chelseas utskällde anfallare Fernando Torres kan vara på väg till Inter. Sky Italias pålitlige reporter Gianluca Di Marzio hävdar att spanjoren lämnar Londonklubben under sommaren. Inter ska vara intresserade av att knyta till sig anfallaren på lån. För Chelsea vore en affär att föredra men frågan är om någon är beredd att betala de summor som krävs för att lösa den iskalle Fernando Torres. Om en lånetransfer blir av kommer Inter behöva ta hjälp av Chelsea för att betala Torres höga lön. Enligt Di Marzio tjänar Torres fem miljoner euro per säsong.

Den här säsongen har “El Níno” bara gjort fyra mål på 23 framträdanden. José Mourinho har sedan tidigare gett indikationer på att en rejäl rensning kommer att genomföras i Chelseas anfall. Torres kan mycket väl bli den förste att ryka.

Publicerad 2014-04-02 kl 17:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå