POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

United har inte gett upp hoppet om Fabregas

Manchester United har varit på jakt efter Barcelonas Cesc Fabregas flera gånger tidigare men utan att lyckas locka mittfältaren tillbaka till England. Nu uppger spanska Fichajes att United förbereder ett nytt försök till sommaren.

United är i stort behov av att förstärka, framförallt på mittfältet. Toni Kroos uppges fortfarande vara förstavalet men Fabregas står också högt upp på önskelistan. Spanjoren har kontrakt med Barcelona till juni 2016.

Publicerad 2014-04-02 kl 11:43

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå