POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Klopp på Barcelonas önskelista

Barcelona jagar en ny tränare då allt talar för att Tata Martino gjort sitt för katalanerna. Martino har inte riktigt trivts i klubben och efter senaste årens stora framgångar har man haft ett par sämre säsognger.
Det har tidigare pratats om namn Ernesto Valverde, Luis Enrique och Andrés Villas Boas för att ta över tränarposten i Barca. Nu ska katalanerna dock ha tagit fram två kandidater som står högst på deras önskelista, enligt spanska sport.es.

Den ena är Atlético Madrids Diego Simeone som har tagit Madridklubben till semifinal i Champions League. Allra högst på önskelistan ska dock Jürgen Klopp stå. Den temperamentsfulle tysken har enligt sport.es imponerat på Barcelona med det han har åstadkommit i Borussia Dortmund. Klopp kom till Dortmund 2008 från Mainz. Efter det att han tog Borussia Dortmund till final i Champions League förra säsongen har han varit ett av de allra hetaste tränarnamnen i Europa. Tidigare har det varit svårt att få honom att lämna Dortmund, kan Barcelona locka över den hårdföre tysken?

Publicerad 2014-04-14 kl 10:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå