Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klopp på Barcelonas önskelista

Sillybloggen

Barcelona jagar en ny tränare då allt talar för att Tata Martino gjort sitt för katalanerna. Martino har inte riktigt trivts i klubben och efter senaste årens stora framgångar har man haft ett par sämre säsognger.
Det har tidigare pratats om namn Ernesto Valverde, Luis Enrique och Andrés Villas Boas för att ta över tränarposten i Barca. Nu ska katalanerna dock ha tagit fram två kandidater som står högst på deras önskelista, enligt spanska sport.es.

Den ena är Atlético Madrids Diego Simeone som har tagit Madridklubben till semifinal i Champions League. Allra högst på önskelistan ska dock Jürgen Klopp stå. Den temperamentsfulle tysken har enligt sport.es imponerat på Barcelona med det han har åstadkommit i Borussia Dortmund. Klopp kom till Dortmund 2008 från Mainz. Efter det att han tog Borussia Dortmund till final i Champions League förra säsongen har han varit ett av de allra hetaste tränarnamnen i Europa. Tidigare har det varit svårt att få honom att lämna Dortmund, kan Barcelona locka över den hårdföre tysken?

Annons
Publicerad 2014-04-14 10:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto