POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Chelsea krav för att släppa Hazard - byte mot Bale

Eden Hazard har varit en av Chelseas absolut bästa spelare den här säsongen och många tidningar har spekulerat i att Real Madrid kan komma att lägga ett stort bud på spelaren. Det har de dock ingenting för, enligt Football Direct News.

Där rapporteras att ekonomiska bud på Hazard inte kommer att accepteras. Vill Real Madrid värva belgaren finns det bara ett sätt. Då får man helt enkelt byta mot Gareth Bale, något som det är högst tveksamt om spanjorerna är sugna på.

Publicerad 2014-04-16 kl 11:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå