POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

PSG jagar "okända" jättetalangen

Daniele Baselli, 22, har gjort stora framsteg, men fått små rubriker, den här säsongen. Atalantas guldklimp har varit på flera storklubbars radar, bland annat Juventus, Fiorentina och Monaco, men de får nu slåss med ännu en bjässe.

Enligt Le Parisien så är Paris Saint-Germain intresserade av mittfältaren, som tidningen slentrianmässigt kallar för “den nye Pirlo”. Ett epitet som landsmannen Marco Verratti också har fått bära. På Fotbollskanalen är vi mer benägna att likna honom med en annan Atalanta-produkt: Riccardo Montolivo.

Publicerad 2014-04-18 kl 09:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå