POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Terry vill ha ett nytt kontrakt med Chelsea

John Terry vill fortsätta några år till i Chelsea. 33-åringens kontrakt går ut i sommar men han vill nu förlänga avtalet.
– Jag vill stanna här så länge jag spelar fotboll. Det har varit min klubb sedan jag var 14 år och jag har aldrig varit någon annanstans. Vi för samtal, vi har haft några viktiga matcher så vi har inte pratat på några veckor, men jag hoppas att det löser sig, säger han enligt Goal.com.

– Det är upp till klubben men jag vill stanna och hoppas att allt ordnar sig.

Publicerad 2014-04-30 kl 16:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå