Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Galna ryktet: City vill erbjuda 1,8 miljarder för Messi

Barcelona och Lionel Messi är tajt sammankopplade och ett klubbyte har länge verkat omöjligt. Men Manchester City hoppas att man med hjälp av 1,8 miljarder kronor ska kunna locka den argentinske superstjärnan till Manchester.

Uppgifterna kommer från den katalanska tidningen Sport som rapporterar att City ska vara redo att betala den monstruösa summan. Messi har fyra år kvar på sitt kontrakt med Barcelona men klubben vill redan att superstjärnan ska förlänga ytterligare. Kontraktsförhandlingarna har dock dragit ut på tiden för Messi vill enligt spanska media ha 190 miljoner kronor för att skriva på ytterligare avtal.

ANNONS

Tidningen Sport hävdar också att Barcelona kan tänka sig att sälja Messi om man inte kommer överens om en kontraktsförlängning. Återstår att se om City verkligen kan tänka sig att betala den enorma övergångssumman.

Publicerad 2014-05-03 kl 13:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto