Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dani Alves kräver förändring i Barca: Annars flyttar jag i sommar

Dani Alves pekas ut som ett eventuellt nyförvärv för Paris Saint-Germain och nu pratar också brassen öppet om att han skulle kunna lämna Barcelona i sommar.
– Det har alltid varit så att om resultaten inte är vad folk förväntar sig så behöver de någon att skjuta ner och jag känner mig träffad. Jag tror mycket på energi, det är vad jag lever av. Om du skapar negativ energi så kommer saker inte att fungera. Om energin här inte ändras så lämnar jag nog för det tar knäcken på mig. Om jag stannar i sommar så måste det till en förändring, säger han till RAC1.

ANNONS
Publicerad 2014-05-09 kl 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto